Getuigenissen

Sinds ik naar de universiteit ging had ik niet veel tijd meer om te sporten. Dus ging ik opzoek naar iets nieuw dat gemakkelijk te combineren was met school.
Zo kwam ik terecht bij Shana.pt.boxing hier worden personal training en kickboxing gecombineerd. Deze combinatie zorgt voor een leuke afwisseling waar je zowel aan je lichaam werkt, en waar je al je energie en stress kwijt kan.
Deze combinatie sprak mij vooral aan omdat het niet altijd hetzelfde is als de klassieke personal training waar je alleen maar krachtoefeningen doet. De lessen worden met liefde en passie gegeven, door Shana die met al haar ervaringen de lessen steeds uitdagend maakt.
Shana stelde samen met mij een doel waar ik iedere les aan werk. De lessen bij Shana zijn een uitlaatklep geworden waar ik even aan niks moet denken en tegelijkertijd aan mijn doel kan werken.
Ik geraakte zelf zo gemotiveerd dat ik er thuis steeds met bezig ben en dat ik niet kan wachten tot de volgende les is. De lessen van Shana.pt.boxing zijn voor iedereen geschikt. Zowel voor jong en oud als mensen met een drukke job.

Julie

Door een druk leven was ik het sporten uit het oog verloren met als resultaat dat mijn conditie achteruit was gegaan en de kilo’s erbij aan kwamen. Ik ben op zoek gegaan om hier iets aan te doen en zo bij PT Shana terecht gekomen.
Na de eerste les wist ik dat Shana en haar trainingen me terug een fitter persoon kunnen maken. De kilo’s vliegen eraf, mijn conditie komt terug en als ADHD’er draagt dit extra bij aan mijn mentale weerbaarheid. Elke training pusht Shana me tot het uiterste!
Shana is een topper!

Kevin

Ik ken Shana al van toen we samen op de club trainden in de wedstrijdgroep en heb mede door haar mijn sportiefste kant leren kennen. Ze is sterk in techniek en op deze manier kan ze anderen goed aanleren om zo efficiënt mogelijk te boksen, door de techniek goed aan te leren. Ze is de enige die het sportiefste in mij naar boven krijgt. Ook tijdens blessures weet ze de trainingen op mijn maat aan te passen. Ze daagt me keer op keer uit om mezelf tot het uiterste te krijgen.

Leslie

Shana helpt je als geen ander het beste uit jezelf te halen. Ze is lief, weet perfect wat ze doet en is altijd correct. Niet twijfelen, just do it!

Katherine