Over Shana

Lees alles over Shana haar ervaringen met (thai)box en hoe zij kan helpen jouw doelen te bereiken!

Hoi ! Ik ben Shana Verlinde, 30 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben 11 jaar aangesloten geweest bij de thaiboksclub The Bulldogs te Merksem, de club van bokslegende Daniella Somers.

Mijn ervaringen

Aanvankelijk begon ik te thaiboksen omdat ik gewicht wilde verliezen. Ik voelde me onzeker en wilde meer zelfvertrouwen en voldoening hebben na het sporten.

Tijdens mijn eerste les had ik al onmiddellijk de microbe te pakken. Ik startte met 1 à 2 trainingen per week en na 1 jaar stapte ik de ring in voor mijn eerste wedstrijd. Ik ben competitief ingesteld en hou van uitdagingen; in de ring kon ik dus helemaal mijn sportief ei kwijt… Het werd een traject waarin ik mezelf verschillende keren tegenkwam en waardoor ik kon groeien tot de persoon die ik nu ben. Leuke extra waren natuurlijk meer zelfvertrouwen én minder kilo’s 🙂 Na veel en hard werken klom ik geleidelijk in de ranking en ik ben nu semi prof.

Training

Drie jaar later startte ik met lesgeven aan de jeugd bij The Bulldogs, dit doe ik tot heden nog steeds. Mijn passie voor deze sport is uitgebreid naar mijn beroepsleven; ik gooide het roer om en vatte studies aan om aan de slag te gaan in de sportsector.

Hier is een greep uit mijn opleidingen van de laatste jaren:

  • Initiator en trainer fitness
  • Bruine khan thaiboks
  • Sportmassages
  • Thaiboks training voor jeugd en volwassenen
  • 4 jaar ervaring in fitnesscentrum Sportoase te Brasschaat.
    Hier maakte ik trainingsschema’s op maat voor klanten.
  • Sinds april 2019 geef ik in bijberoep privélessen thaiboks en personal training.

Vandaag ben ik werkzaam bij de Politie en dit zit me als gegoten. Ik kom voortdurend in contact met mensen en heb elke dag nieuwe uitdagingen. Dit heeft mijn coaching vaardigheden alleen maar verder aangescherpt. Ik blijf ondertussen met veel enthousiasme verder privé trainingen geven en mensen op pad helpen naar een gezonder leven.

Heb je verder vragen mag je me zeker een email sturen (info@shana-pt-boxing.be) of het contactformulier invullen.