Julie

Sinds ik naar de universiteit ging had ik niet veel tijd meer om te sporten. Dus ging ik opzoek naar iets nieuw dat gemakkelijk te combineren was met school.
Zo kwam ik terecht bij Shana.pt.boxing hier worden personal training en kickboxing gecombineerd. Deze combinatie zorgt voor een leuke afwisseling waar je zowel aan je lichaam werkt, en waar je al je energie en stress kwijt kan.
Deze combinatie sprak mij vooral aan omdat het niet altijd hetzelfde is als de klassieke personal training waar je alleen maar krachtoefeningen doet. De lessen worden met liefde en passie gegeven, door Shana die met al haar ervaringen de lessen steeds uitdagend maakt.
Shana stelde samen met mij een doel waar ik iedere les aan werk. De lessen bij Shana zijn een uitlaatklep geworden waar ik even aan niks moet denken en tegelijkertijd aan mijn doel kan werken.
Ik geraakte zelf zo gemotiveerd dat ik er thuis steeds met bezig ben en dat ik niet kan wachten tot de volgende les is. De lessen van Shana.pt.boxing zijn voor iedereen geschikt. Zowel voor jong en oud als mensen met een drukke job.